ÚJ, A321NEO GÉPEK A WIZZ AIRNÉL

A vállalat a 256 darab Airbus neo repülőgépre leadott rendelésével a típuscsalád legnagyobb vásárlójává vált, miközben a neo modellek mellett további 5 darab A321ceo gépre is megrendelést adott.

A Pratt & Whitney GTF hajtóművekkel ellátott, új generációs Airbus A321neo
a ma elérhető legszélesebb egyfolyosós kabinnal rendelkező, 239 üléssel felszerelt repülőgép. Ülései a divatos olasz stílust követik, amelyek kihangsúlyozzák a WIZZ AIR repülőgépeinek egyedi belső kialakítását. Átlagosan 25%-kal nagyobb lábterével nagyobb szabadságot is biztosít az utasoknak.

A bőr borítású ülések a Wizz Airnél megszokott kobaltkék színben pompáznak, ergonomikus kialakításúak, ultravékony háttámlával. A kényelmes, modern ülések jól párnázottak és az alsó újságtartó zsebnek köszönhetően még kényelmesebb utazást tesznek lehetővé.

A fapados légitársaság tovább fokozza a repülés iránti keresletet, a legalacsonyabb viteldíjakon kínálja repülőjegyeit Európa leghatékonyabb flottájával.

A gyártó által közölt adatok szerint a gép új generációs hajtóművei és a kabintér újításai együttesen csaknem 20 százalékos üzemanyag-megtakarítást biztosítanak.

A Wizz Air vezérigazgató szerint a megtakarítások 20 százalékos jegyárcsökkenést is hozhatnak magukkal, így továbbra is versenyképesek tudnak maradni az egyre növekvő utazási piacon.

Az Airbus neo zajterhelése közel 50 százalékkal alacsonyabb a korábbi modellekéhez képest, valamint nitrogén-oxid-kibocsátása is 50 százalékkal kisebb az elődeihez viszonyítva.

forrás: hvg.hu, travelercircle.hu

 

Call Now Button