STAR WARS FESTÉSŰ REPÜLŐGÉP

A hazánkba december 19-én érkező Star Wars-film tiszteletére különleges festéssel látta el egyik Boeing 737-800 típusú repülőgépét a United Airlines.

A Star Wars: Skywalker kora című film körüli felhajtást az élelmiszeripari cégektől a telefongyártókig mindenki igyekszik meglovagolni. Nem rossz egy Kylo Ren arcképével díszített palackból inni a tejterméket, de azért egy star warsos telefont már eggyel jobb érzés lehet kézben tartani. De gyanítjuk, egyik sem ér fel azzal, mint amit az érez, aki felül a United Airlines N36272 lajstrom alatt repülő gépére.

star wars United repülőgép

Az utasokat már a beszállításnál birodalmi rohamosztagosok fogadják. A Boeing kívülről speciális festést, belül pedig különleges berendezést kapott. Az amerikai légitársaság még arra is gondolt, hogy az utasoknak járó kényelmi-higiéniai csomag is felkeltse az utasok érdeklődését: csillagok háborújás zokni, szemmaszk, fogkefe jár mindenkinek.

A Skywalker-féle Boeing 737-800-as sajnos nem jön felénk, csak Amerika-szerte teljesít szolgálatot. Azon belül viszont északon és délen is szerencséje lehet a repjegyvásárlóknak. Nekünk maradnak a légitáraság által közzétett képek.

Forrás: hvg.hu

Call Now Button