MIRE FIGYELJ CHECK-IN-NÉL?

Javasolt a kijelölt indulási idő előtt már két órával megérkezni a reptérre, mert általában a járat indulása előtt két órával kezdődik meg az utas felvétel (check-in), amikor is ellenőrzik az úti okmányokat, megtörténik a beszállókártyák kiadása és a csomagok feladása.

Amennyiben valaki helyfoglalás nélkül vett jegyet, azoknál különösen számít az érkezési sorrend, mert ennek megfelelően hamarabb jutnak be a tranzitba és hamarabb állhatnak be a sorba a kapuknál, így jobb helyet tudnak foglalni maguknak. Fapados járatoknál is van lehetőség bizonyos helyeket lefoglalni a jegy vásárlásakor vagy a repülés előtt pár nappal, ez azonban feláras.

Ezen az oldalon járat alapján megnézheted a repülőgép alaprajzát, így könnyebben ki tudod választani a neked megfelelő ülőhelyet.

https://www.seatguru.com/findseatmap/findseatmap.php

A járat lekésése meglehetősen költséges dolog, mert ekkor a jegyet át kell íratni egy későbbi járatra. Az utas felvétel általában a járat indulása előtt fél órával fejeződik be, tehát legkésőbb eddig meg kell érkezned a reptérre.

Call Now Button